Lancering website Eemnes Nul op de Meter

Het is zover: De website van Eemnes Nul op de Meter is online! Hier kunt u terecht voor alle informatie en het laatste nieuws rondom het project Eemnes Nul op de Meter.

Via de lokale stichting Eemnes Nul op de Meter is een enthousiaste groep bewoners actief om Eemnes energiezuiniger en duurzamer te maken. Het energiezuiniger en duurzamer maken van de woning roept vaak vele vragen op: Welke maatregelen kan ik het beste gaan nemen? Welke kosten zijn hieraan verbonden? Hoeveel energie bespaart me dit? En wat scheelt dit mij in de maandlasten? Via Eemnes Nul op de Meter krijgen huiseigenaren de mogelijkheid om met heldere informatie en extra zekerheid hun woning te gaan verduurzamen.

Via de website kunt u als huiseigenaar in Eemnes ontdekken welke mogelijkheden er voor u liggen en hoe u mee kunt doen! Bent u bijvoorbeeld benieuwd wat u thuis kunt gaan besparen? Maak dan gebruik van de handige rekentool waarmee u een berekening kunt doen. Wilt u meer weten over de achtergrond van het project of wilt u contact met één van de energiecoaches? Het kan allemaal via eemnes.nulopdemeter.eu.

Delen